Werken bij Rapid Circle

Can you handle it?

DSC_0714.JPG
 

Zelf invulling geven aan je functie! 

Heb jij een passie voor IT, een passie voor SharePoint, Azure, Office 365, of misschien juist voor teamwork en wil je alles uit de beste samenwerking met je collega's halen? Kom jij zelf vaak met goede ideeën om de dienstverlening van het bedrijf waar je werkt te verbeteren en zou jij je passie graag met ons delen? Dat is de kracht van Rapid Circle! Je hoeft je niet aan ons en onze cultuur aan te passen, wij passen ons graag aan jou aan! Je werkt bij Rapid Circle samen in een team waar wat van je wordt verwacht. We hebben natuurlijk doelen die we willen halen zodat we blijven doorgroeien en daarnaast ook leuke borrels en teamweekenden kunnen organiseren. Je krijgt dus wel 'gewoon' een functietitel en zeker ook 'gewoon' verantwoordelijkheden.  

Zie jij, los van de verwachtte werkzaamheden, kansen bij onze klanten? Werk deze dan vooral uit in een plan en ga ermee aan de slag. Werkt het niet? Misschien ontstaat uit jouw plan wel weer een ander idee dat succesvol kan zijn.  
 

GEEN MANAGEMENT, MAAR SAMENWERKING! 

Bij Rapid Circle houden we niet van hiërarchie en politiek. Wel geloven we in zelfsturende teams, dat medewerkers het beste werken als ze zich verantwoordelijk voelen en dat het belangrijk is om samenwerken te stimuleren. Om die reden werken we al ruim 10 jaar in een organisatie zonder overbodige overlegstructuren en waar geen tijd wordt verprutst aan het maken van PowerPoint slides die toch niemand leest.  

Bij Rapid Circle zijn we niet zomaar op zoek naar iemand die 'gewoon goed is in zijn werk'. Nee, we zijn op zoek naar ondernemers! Pionieren, innoveren, co-creëren en diversiteit is de kern van onze manier van werken. Waar we in verschillen, vullen we elkaar aan. Bij Rapid Circle vind je dan ook een open bedrijfscultuur waar respect en ruimte voor authentieke individuen de boventoon voert.    

Kan jij het aan om je eigen manager te worden? Houd jij ervan om creatief op zoek te gaan naar meer? Kijk dan vooral hieronder naar welke vacatures wij op dit moment open hebben staan. 


 

Iets voor jou?

Zie je geen vacature waar jij perfect op aansluit? Een open sollicitatie is zéker welkom! Misschien ben jij wel de specialist die wij nodig hebben, zonder dit door te hebben. Onze Talent Manager Nathalie Weel komt graag met je in contact.

Bel, app of mail via +31625380752 en rick.vanlieshout@rapidcircle.com

 
contactwoman-07-07.png
bg22.png