Ben jij klaar voor jouw toekomst ?

Wat is jouw toegevoegde waarde en sluit die aan bij wat wij zoeken? Misschien past een van deze profielen wel bij jou. Lees hieronder meer.

DE WERELD VERANDERT SNEL!

‘Consumerization’ en ‘devicification’ zorgen ervoor dat eindgebruikers en hun werkgevers -op al hun devices- voortdurende innovatie en uitbreiding van hun platformen en applicaties verwachten. Door ‘appification’ wordt maatwerk binnen SharePoint bovendien een no-go en neemt het werken met apps binnen Azure en Office 365 toe.

De Microsoft Cloud wordt continu uitgebreid en geïnnoveerd. We kunnen er niet omheen: de manier van werken die we gewend zijn én de technologieën die we daarbij gebruiken veranderen snel. Office 365 verandert alles. Hoe ga je daar als SharePoint-specialist mee om? En wat betekent dat voor jou, je carrière en je ontwikkeling?

 

TIJD OM UIT JE COMFORTZONE TE STAPPEN EN NIEUWE SKILLS TE ONTWIKKELEN!

Functionele kennis van SharePoint is voorlopig nog belangrijk, maar hiernaast is ook kennis van alle andere Office 365 componenten inmiddels essentieel. Om specifieke wensen van de klant toe te passen, moet je bekend zijn met de hele suite.
Alsof dat nog niet genoeg is, komen platformen en technieken als Azure, EMS, Exchange, Skype for Business, Windows 10 en wat nog niet meer…

Al deze ontwikkelingen klinken misschien eng, maar zijn ze dat ook? Samen staan we sterk en kunnen we de mooiste nieuwe producten en services realiseren, op basis van al deze verschillende specialismen.

So let’s team up!

VRAGEN OF SOLLICITEREN? NEEM CONTACT OP!

Onze Talent Manager, Nathalie Weel, is beschikbaar voor al jouw vragen. Je kunt haar bellen of appen +31625380752 of mailen nathalie.weel@rapidcircle.com.