Webinars

Onze webinarreeks helpt je een succes te maken van jouw digitale werkplek. Elke maand houden wij je op de hoogte van de nieuwste Office 365 ontwikkelingen en processen én geven we je een kijkje in onze werkwijze en best practices.

Onze webinars zijn onderverdeeld in onderstaande 5 categorieën. Je kunt je zo vaak inschrijven als je wilt.

Geen tijd om deel te nemen maar wil je wel het webinar bekijken? Klik op de webinar naar keuze, laat je gegevens achter en wij sturen automatisch een link na afloop van het webinar waar je het kan terugkijken.1. Informatiebeveiliging

Bescherming van privacy is een hot item en dat is niet voor niets. Het risico op datalekken, hacking en verlies van persoonsgegevens wordt steeds groter door de groei in het gebruik van elektronische verwerkingsprocessen van privacygevoelige informatie. Hoe projecteer je deze risico’s nu op je eigen organisatie? In deze serie webinars helpen wij je met deze vraagstukken.


2. Werken met Office 365

Welke Office 365 tools sluiten het beste aan bij jouw organisatiedoelen, en wat kun je ermee? Onze functional consultants geven je via deze webinar serie tips en tricks hoe je het meeste uit Office 365 haalt en zo effectief mogelijk te werk gaat.


3. Adoptie

Adoptie is een van de belangrijkste speerpunten om Office 365 succesvol te maken. Van strategie tot change management bij eindgebruikers, in deze serie webinars zoomen we in op alle aspecten die het uiteindelijke lange termijn succes met Office 365 bepalen.


4. Beheer van Office 365

De continue veranderingen binnen het Office 365 platform zorgt ervoor dat de rol van een Office 365 beheerder ook een andere invulling krijgt. Dit geldt voor zowel functioneel, technisch als applicatiebeheer. Waar leg je de focus, en hoe zorg je ervoor dat je deze veranderingen een streepje voor blijft? Onze functionele consultants helpen je verder in deze webinar series.