Back to All Events

Hoe wordt elke medewerker positief over de werkplek én de IT-organisatie?

Gebruikers verwachten maximale snelheid, geen beperkingen in het gebruik van applicaties en dat op elk gewenst device kan worden gewerkt. In veel organisaties kan de IT-organisatie echter onvoldoende tegemoet komen aan deze wensen. Deze situatie die frustrerend is voor zowel werknemers als de IT-organisatie, kan worden opgelost.

Geen onwil, wel frustratie

Dat de IT-organisatie te weinig kan voldoen aan de wensen van gebruikers is geen onwil. De oorzaak ervan ligt in de beperkingen die er zijn door de manier waarop het IT- en applicatielandschap is ingericht. En in de mogelijke implicaties van een verandering die door gebruikers gewenst is. Gebruikers hebben hier vaak weinig boodschap aan. Met als resultaat frustratie en soms ook een negatieve perceptie van de IT-organisatie.

Structurele oplossing voor structureel probleem

Voor structurele uitdagingen zijn structurele oplossingen nodig. In de optiek van Rapid Circle is een cloud werkplek gebaseerd op Microsoft 365 en Azure deze oplossing. Door deze configuratie wordt er namelijk een situatie gecreëerd waarvan zowel werknemers als de IT-organisatie structureel voordeel hebben. En, niet te vergeten, waar ook de business en de CFO structureel baat bij hebben.

Verbeteringen voor medewerkers…

Werknemers krijgen een werkplek die volledig aansluit bij de wensen. Zo kunnen ze de werkplek personaliseren, zelf applicaties installeren, video’s afspelen in de browser, elk gewenst device gebruiken en legacy-applicaties gevirtualiseerd gebruiken.

…en voor de IT-organisatie

Voor de IT-organisatie wordt werkplekbeheer veel eenvoudiger. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om Mobile Device Management, werkplekconfiguratie, security en compliance. Als resultaat hiervan krijgt de IT-organisatie maximale regie over werkplekbeheer en - ook belangrijk - wordt de voorwaarde gecreëerd om te innoveren.

In dit webinar

In dit webinar laat Freerk Terpstra (Business Consultant bij Rapid Circle) zien wat de verbeteringen zijn van een cloud werkplek voor zowel werknemers als de IT-organisatie:

Freerk Terpstra

Freerk Terpstra

Daarnaast wordt er ook ingegaan op de vragen: Hoe zorgen we voor maximale adoptie door gebruikers? En, wat komt er kijken bij de transitie?

Benieuwd?

Het webinar vindt plaats op donderdag 24 oktober van 10 tot 10:30uur. Klik op onderstaande link om aan te melden.

Kunt u niet? Meld u gewoon aan, we delen de videoregistratie na afloop met u.