Wat we doen

Rapid Circle ondersteunt organisaties bij het innoveren van samenwerking; de digitale werkplek; bij de transitie naar de cloud en bij het verbeteren van dienstverlening met Office 365, Microsoft Azure en CRM online. Mobiel en Cloud zijn hierbij onze uitgangspunten. We doen dit sinds 2008 met inmiddels meer dan 140 medewerkers in Amsterdam, Pune (India) en Melbourne (Australië).

Met Azure OVER NAAR DE CLOUD

Wij geloven dat cloud technologie u in staat stelt om significante kostenbesparingen te realiseren en uw organisatie flexibeler maakt. Denkt u na over een overstap naar de cloud? Wij bieden ondersteuning in het bepalen of u ‘cloud ready’ bent. En helpen bij de transitie van uw infrastructuur, applicaties en beheerorganisatie. Wilt u uw eigen applicaties in de cloud omgeving altijd en overal beschikbaar hebben? Ontwikkelen, vormgeven en innoveren van applicaties is onze specialiteit.

Met Office 365 UW IDEALE DIGITALE WERKPLEK

De digitale werkplek en Het Nieuwe Werken is bij veel organisaties niet meer weg te denken. Het stelt medewerkers in staat om tijd- en plaats onafhankelijk te werken en hun productiviteit te vergroten. Een digitale werkplek is echter geen statisch ‘iets’, het is voortdurend in ontwikkeling. Wij zorgen dat u bij blijft in deze evolutie met steeds de meest recente versie van Office 365 en de nieuwste apps. Als Gold Certified Partner van Microsoft voor Office 365 verstaat Rapid Circle dit vak.

 

Met CRM Online BETER EN PRODUCTIEVER

Zoekt u naar een manier waarop u uw klanten, relaties of cliënten zodanig kunt bedienen dat ze tevreden zijn over uw dienstverlening en dat u op een efficiënte manier hun gegevens kunt bijhouden en bewerken? Dan is Dynamics CRM van Microsoft iets voor u. Dit op de cloud gebaseerde CRM systeem sluit naadloos aan op uw Office 365 omgeving.

Met enterprise mobile apps SLIMMER WERKEN

Slimme mobiele toepassingen kunnen werkzaamheden perfect ondersteunen. Uw medewerkers en klanten verwachten dat eigenlijk. In aanvulling op hun traditionele werkplek en werkwijze. Vanuit onze App Factory kunnen we u helpen met slimme, Enterprise Mobile Apps op basis van Microsoft Azure. Ze zijngeïntegreerd met uw SharePoint of Office 365 portalen. Van een enkele app tot compleet mobiel intranet. Altijd platform onafhankelijk, dus geschikt voor alle gangbare apparaten. Bring your own device!

Meedenken

Ga ik volledig over naar de cloud, of deels? Hoe sluit een overstap aan bij mijn organisatiestrategie? Wat heb ik dan wél nodig en wat juist niet? Hoe integreer ik bestaande backend systemen?” Rapid Circle laat zien dat overstappen naar de cloud niet moeilijk en complex hoeft te zijn. Op basis van uw organisatiedoelen en gebruikerswensen stellen we route op naar de gewenste bestemming. We bekijken hoe het Office 365 platform zo optimaal mogelijk kan worden ingezet.

 

implementeren

Rapid Circle levert end-to-end migratie en implementatie. Niet alleen de technische oplossing, ook migratie van huidige applicaties en ondersteuning voor daadwerkelijk gebruik zijn inbegrepen. Dat medewerkers de cloud adopteren is hierbij de belangrijkste succesfactor. Vanaf ‘start project’ tot na oplevering betekent dat enthousiasmeren en het faciliteren van anders leren werken. In een succesvolle cloud omgeving zijn techniek en organisatie in balans.

Ontzorgen

Wilt u na de installatie grip houden op de cloud omgeving, maar er zelf niet naar om hoeven kijken? Rapid Circle ontzorgt door het technisch- en functioneel beheer in te richten en uit te voeren. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze toegewijde supportmedewerkers garanderen een stabiele cloud omgeving. Heeft u nog aanvullende wensen? Laat het ons weten! Wij ontzorgen u graag met ons internationale team.