Uitgangspunten Cloud Workplace Rapid Circle

De huidige werkplek van veel van onze klanten hebben veel legacy, en vragen veel beheer. Ook horen we dat gebruikers vragen om een snellere, simpelere, flexibelere en persoonlijkere werkplek. Veel organisaties zijn zich tevens aan het heroriënteren op de ICT strategie en besluiten om meer elementen van ICT te outsourcen. U kunt dan kiezen voor een leverancier met een eigen externe datacenter, die zelf een werkplek heeft gebouwd en onderhoudt.

 

1b.png

 

U kunt ook kiezen voor de stap die u anders vermoedelijk over enkele jaren maakt, namelijk voor een werkplek gebaseerd op de public cloud. Dat scheelt u 1 groot project en levert ook nu al voordelen op gebied van kosten, flexibiliteit en innovatieve mogelijkheden. Het Cloud Workplace concept van Rapid Circle gaat uit van Microsoft Azure en van een strategie om de verantwoordelijkheden voor een applicatie zoveel mogelijk bij de ontwikkelaar neer te leggen (SaaS). Zie onder voor enkele uitgangspunten van het concept.

Mogelijk heeft u uw werkplek gebaseerd op VDI of SBC, mogelijk onder Citrix? Ons concept maakt het mogelijk om stapsgewijs af te schalen. We bieden een rijkere ervaring, waar legacy applicaties apart gevirtualiseerd zijn.

 

2.png

Voor de medewerker betekent een Cloud Workplace van Rapid Circle:

3.png

 

Voor de beheerder betekent een Cloud Workplace van Rapid Circle:

4.png

Voor u als organisatie heeft dit concept een aantal belangrijke voordelen. In de meeste gevallen zijn de kosten lager. Dit rekenen we graag samen met u uit. Daarnaast denken wij dat vanuit Azure de elementen van de werkplek het meest up to date zullen zijn. En bedenk, als u ervan uit zou gaan dat u uiteindelijk wel naar Azure zal willen verhuizen en u staat nu voor de keuze, zorg er dan voor dat u niet twee keer moet migreren.

 

Maar misschien wel het belangrijkste voordeel op langere termijn zijn alle mogelijkheden die Azure biedt op gebied van het mogelijk maken van digitale transformatie. Het biedt mogelijkheden op gebied van Machine Learning, Data Analyse, Artificial Intelligence en gemakkelijke integraties met andere bronnen, om tot nieuwe diensten en innovaties te komen die anders voor u verborgen blijven. Azure is het platform waarop steeds meer standaard diensten klaar staan voor u en als u kortstondig hele grote berekeningen moet maken, betaalt u slechts die minuten van grote capaciteit. Dat maakt Big Data Analyse binnen ieders bereik.

Maar laten we nu eerst uw organisatie maar blij maken.

Wilt u maar weten over ons concept en over onze aanpak? Download dan onze infographics. Deze stuur ik je apart op.

 

HappyWorkplace_Def.png
HappyWorkplace_Manufacturing_v2.png
assessment_v4.png
 

MELD JE AAN VOOR HET GRATIS WEBINAR: 'CLOUD WERKPLEK: VOORBEREID OP DE TOEKOMST

Gerelateerde Blogs