Slimmer werken met enterprise mobile apps

Het Nieuwe Werken houdt in dat je overal je werk kunt doen, wanneer het uitkomt. Rapid Circle biedt slimme mobiele toepassingen als aanvulling op de traditionele werkplek. Zoals een maatwerk-app of een compleet mobiel intranet. Platform onafhankelijk, dus geschikt voor alle gangbare mobiele apparaten (tablets en smartphones). 

apps.jpg

Mobiele apps op maat

Vanuit onze App Factory in India staan slimme, enterprise mobile apps tot uw beschikking. Deze draaien op basis van Microsoft Azure en uiteraard integreren we ze met de SharePoint of Office 365 portalen van uw organisatie. Ook ontwikkelen we voor u specifieke mobiele apps. Veelal kiezen we voor een multi-platform oplossing op basis van Xamarin, maar ook native apps voor Android, iOS en Windows phone kunnen we maken. Na ontwikkeling houdt Rapid Circle de app in beheer en vindt continu doorontwikkeling plaats.

Compleet Mobiel Intranet

Een digitale werkplek of sociaal intranet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Maar wat komt daarna? Als veel medewerkers buiten kantoor zijn en geen vaste werkplek meer hebben, overweeg dan een volledig mobiel intranet. Daarmee wordt een collectie van alle van het traditionele intranet bekende apps in een webbrowser aangeboden. Vanuit een eigen Corporate App Store, geïntegreerd met Office365 en Identity Management, beheer je deze browser.