RAPID CIRCLE ACADEMY

Hoe zorg je ervoor dat de nieuwe manieren van (samen)werken en informeren ook echt worden ingezet?
We helpen uw organisatie niet alleen met nieuwe tools, maar ook met de veranderingen binnen uw organisatie die het gebruik van deze tool stimuleren.

Een digitale werkplek van Microsoft biedt veel voordelen. Je hebt meer overzicht over je werk, teams werken efficiënter en de productiviteit van de organisatie gaat omhoog. Om dit te bereiken is een goede inrichting van belang. Maar nog belangrijker is het goed uitleggen van de veranderingen. Dit verandertraject vergt veel communicatie, uitleg en evaluatie. Rapid Circle ondersteunt organisaties bij het goed inrichten van dit verandertraject, zodat iedereen lekker werkt en het maximale uit de techniek gehaald wordt. We delen quick #Office365tips, maar bieden ook trainingen en workshops op locatie.


Trainingen

Train de trainer

Met deze intensieve en praktische training ga je aan de slag om de belangrijkste vaardigheden van SharePoint onder de knie te krijgen. We leggen het je zo uit, dat je zelf je collega’s kunt helpen en instrueren.

Train de ambassadeurs

Ambassadeurs die andere collega’s enthousiasmeren zijn cruciaal voor het succes van een digitale werkplek. Met deze training ontwikkelen uw medewerkers hun eigen ambassadeurschap, met als resultaat meer werkplezier, tevredenheid en loyaliteit.

Train de heavy users

Sommige gebruikers krijgen meer verantwoordelijkheden en moeten het systeem nog beter kennen dan anderen. Tijdens deze training worden alle belangrijke elementen uitgelegd, zodat zij probleemloos kunnen werken.

 

Werk slimmer, werk efficiënter

Het doel van Office 365 is productiever werken. Daarom zitten er veel handigheidjes in verstopt. In deze training delen we deze tips & tools voor meer productiviteit, meer comfort en uiteindelijk meer overzicht.

Een lunch roadshow met snelle tips

Wat zijn dé belangrijkste tips om prettiger te werken? In korte sessies tijdens de koffiepauze en lunch delen we deze met je. Geen lange training, maar snel resultaat, én gericht op je eigen probleem.

Training samenwerken

Leer excelleren in een team! In deze praktijkgerichte training maak je in korte tijd kennis met de meest effectieve mogelijkheden om op een efficiënte manier samen te werken binnen een team.

 

Training 'Wanneer gebruik ik welke tool?'

Office 365 heeft veel mogelijkheden. Soms weet je daardoor niet meer wat je wanneer moet gebruiken. Onze expert leert je wat alle mogelijkheden zijn en welke producten je het beste wanneer kunt inzetten.

Training contenteigenaren

Op een een digitale werkplek wordt vaak informatie over de organisatie gedeeld, zoals nieuws en documenten die voor iedereen relevant zijn. Tijdens deze interactieve, hands-on training op maat leren beheerders hoe deze informatie gedeeld tot stand kan komen.

Communicatietraining

De rol van de afdeling Communicatie is aan het veranderen. Binnen de digitale werkplek kunnen gebruikers namelijk veel zelf. Tijdens deze training laten we zien hoe deze nieuwe rol eruit kan zien, gebruik makend van de nieuwe verschillende communicatiemiddelen.

 

Begeleidende bij papierloos vergaderen

Vergaderingen kan vaak sneller, efficiënter en overzichtelijker. Wij laten u zien hoe dit kan met behulp van Office365, van voorbereiding tot uitwerking. Deze sessie biedt de tools om centraal, goed geïnformeerd, papierloos efficiënt en op afstand te vergaderen.