OPRICHTERS

D7gN-jZw_400x400.jpg

HAROLD PUNTER - CHIEF EXECUTIVE OFFICER

Tijdens zijn 15 jaar als bedrijfsadviseur heeft Harold veel geleerd over hoe een bedrijf in elkaar steekt. De ervaring die hij heeft opgedaan, zorgde ervoor dat Rapid Circle bloeide en groeide in een periode waarin Europa te maken kreeg met aanzienlijke economische onzekerheid. Als CEO is hij verantwoordelijk voor delivery en relaties van tientallen klanten over meer dan 10 landen. Zijn visie heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf nauw verbonden blijft met Microsoft, waardoor de organisatie een voortrekkersrol speelt in IT cloud platform adoptie. 

0.jpeg

Daniel McPherson - Chief Technical Officer

Geboren techneut, SharePoint MVP. Scrum-liefhebber, conferentie spreker en codeer fanaat. Daniel werkte 10 jaar bij Microsoft waar hij ervoor zorgde dat Microsoft's grootste klanten succesvol waren op de nieuwste platforms. Na zijn vertrek bij Microsoft, en beginnend bij Rapid Circle, werd hij door Shell aangesteld als hun Intranet-architect, een rol die hij nog altijd vervult en waar hij met succes 4 wereldwijde oplossingen heeft ontworpen en geleverd die door alle 150.000 Shell werknemers nog dagelijks worden gebruikt.

0 (1).jpeg

WILCO TURNHOUT - CHIEF COMMERCIAL OFFICER

Samen met Harold en Daniel heeft Wilco Rapid Circle opgezet als een Microsoft partner die anders naar ICT kijkt. Deze andere bril past vooral bij mensen in een team dat creatiever kijkt en mooie dingen voor de gebruiker wilt realiseren. Binnen een informele sfeer en een grote bom energie voelt Wilco zich het prettigst. Het meest trots is hij op het team en wat het team bij klanten teweeg brengt: echte verandering. Zij geven aan dat ze blij worden dat wij hen echt begrijpen en dat ICT ongergeschikt is aan de personen die ermee moeten werken. Naast zijn werk vaart hij graag in Amsterdam, en wordt hij blij van snowboarden en van hardlopen.