ONze Apps

Rapid Circle bouwt ook Apps. Zie hieronder enkele van onze beschikbare applicaties.


Organisational pulse

Hoe klopt het hart van uw organisatie? Meet elementen van de cultuur. Meet de werkstijl, mate van samenwerking en productiviteit van uw medewerkers. Meet de ROI van uw Office 365 platform.

Skype for business beeldzorg app

Gebruik Skype for Business om met externen te communiceren. Zonder extra licentie. Laat clienten bijvoorbeeld inbellen op het digitale spreekuur. Er kan echter veel meer! Klik verder om te ontdekken wat…

Attini comms

Totaaloplossing voor corporate communicatie. Persoonlijk, meetbaar, een Flipboard-achtige leeservaring op alle mobiele platformen.

 

Take care app

Stelt de zorgmedewerker in staat om zijn of haar werk beter te doen. Inclusief Agenda, Cliënten, Rapportage, Route en Registratie.

Charon

Persoonsgegevens in sync houden vanuit en over verschillende databases moeilijk? Niet meer met Charon. Met Charon zorg je ervoor dat je gegevens, van on prem tot online, in lijn zijn.

 

My Apps

Als gebruiker kun je je eigen apps beheren op je persoonlijke pagina op het portaal of op intranet.

 

Site Wizzards

Maakt het creëren van bijvoorbeeld samenwerkings-, project- of teamsites in drie stappen simpel mogelijk voor elke gebruiker.

Innovation

Richt gebruik van Yammer in op open innovatie middels daarvoor noodzakelijke structuur zoals innovatiemanagement en het weergeven van de beste ideeën.

Linkedin Importer

Maakt het invullen van een intranet profiel eindelijk gemakkelijk. Na import is een gebruiker vindbaar aan de hand van zijn expertise.