Uitreiking ‘Worldwide Health Partner of the Year’ Award

Rapid Circle is op 2 Juni 2015 door Microsoft uitgeroepen tot winnaar van de ‘Worldwide Partner of the Year award for the Healthcare industry’. Deze award is in Orlando tijdens de World Partner Conference in Juli officieel uitgereikt door Phil Sorgen, Corporate Vice President, Worldwide Partner Group, Microsoft. Hieronder het bijbehorend fotomomentje, waarbij Wilco Turnhout de award namens Rapid Circle in ontvangst neemt. We zijn trots dat we als Nederlandse organisatie bij de top van Microsoft partners op het mondiale speelveld behoren!

Juryrapport

Uit het juryrapport: “Rapid Circle do what they promise and customers clearly love Rapid Circle, as we have not heard any negative thing about Rapid Circle yet. That’s very important to us: a partner that goes all-in with the cloud and make customers happy at the same time.”

De competitie

Microsoft reikt elk jaar awards uit aan partners die in dat jaar een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan het ontwikkelen en implementeren van op Microsoft gebaseerde toekomstvaste oplossingen bij de klant. Dit jaar deden in verschillende categorieën meer dan 2300 organisaties mee, afkomstig uit 108 verschillende landen. In 2014 was Rapid Circle al finalist in de categorie Healthcare, maar dit jaar mochten we daadwerkelijk met de prijs naar huis. Hiermee mogen we ons meest waardevolle partner voor Microsoft in de zorg wereldwijd noemen.

N25.1.jpg

 

 

 

Quotes

“De winnaars van de awards van dit jaar behoren tot de meest innovatieve en waardevolle partners die ons netwerk te bieden heeft. Het is geen verrassing dat Rapid Circle, als winnaar van de ‘Health Partner of the Year’ award, tot deze groep behoort,” zegt Phil Sorgen, Corporate Vice President, Worldwide Partner Group, Microsoft. “We feliciteren Rapid Circle met deze prestatie en de uitzonderlijke toegevoegde waarde die ze blijven bieden aan onze gezamenlijke klanten.”

Industry Managing Director, Worldwide Health Paul Smolke van Microsoft voegt hier aan toe: “Rapid Circle verdient de Microsoft Health Partner of the Year Award vanwege hun innovatiekracht en streven naar resultaten. Ze bieden oplossingen gebaseerd op een combinatie van de Microsoft Cloud, mobiele platforms en hun inzicht in de zorgsector.  De geboden oplossingen zijn eenvoudig te implementeren en gebruiken. Bedankt Rapid Circle voor het maken van een verschil!”

Specialisatie in de zorg

We zijn enorm trots en vooral vereerd dat Rapid Circle deze prijs wint in een wereldwijd speelveld. Harold Punter, CEO: “Het is een erkenning voor onze koers, visie en de resultaten die we bij onze klanten bereiken. Daarvoor willen we ook onze klanten bedanken, want de innovatie en behaalde successen realiseren we samen. Hoewel Rapid Circle in verschillende sectoren werkzaam is om samenwerking en productiviteit te verbeteren hebben we met name in de zorgsector een sterke positie. Terwijl de zorgsector het met steeds minder middelen moet doen zijn wij gemotiveerd om waarde toe te voegen aan de kwaliteit van zorg en om ervaringen van cliënten te verbeteren. Als Rapid Circle kunnen we een bijdrage leveren aan de productiviteit en kwaliteit in de zorg door de inzet van nieuwe technologieën. De zorgsector is ook daarom extra belangrijk voor Microsoft. Nederland loopt voorop in innovatie in de zorg en de award voor Rapid Circle is daar een voorbeeld van.”

Satya Nadella

Als award winner mocht Rapid Circle deelnemen aan een speciaal programma. Onderdeel daarvan was een meet & great met veel hooggeplaatste Microsoft mensen. Alhoewel niet volgens protocol werd CEO Satya Nadella even apart genomen door zijn collega’s van Public Sector voor een fotomomentje met Wilco Turnhout “because Rapid Circle is very important to us”. Hieronder het resultaat.

N25.2.jpg