Rapid Circle is trotse sponsor van School at Sea

Vanaf heden kan Rapid Circle zich sponsor noemen van School at Sea, want wat is er leuker dan al zeilend de oceaan over je schoolwerk maken? Voor sommige misschien een droom, maar School at Sea biedt leerlingen van 4 HAVO en 4 en 5 VWO de kans dit werkelijk te maken.

Zes maanden lang, vanaf de herfstvakantie tot aan de meivakantie, varen 34 leerlingen op een Thalassa zeilschip naar de Cariben en weer terug. School at Sea koppelt schoolkennis aan ervaringen, tijdens expedities en aan boord. Daarmee daagt School at Sea de jongeren uit om samen te werken en anderen te inspireren, vanuit creativiteit en verantwoordelijkheid.

School at Sea 3.jpg
het-lesprogramma2.png
School at Sea.jpg

Gedurende de reis worden er verschillende stops gemaakt. Zo zal er worden gehiked op Dominica, kerst gevierd worden op Curacao en gesnorkeld worden in Panama. Ondertussen maken de leerlingen schoolwerk en proefwerken en leren zij het schip te varen en samen te werken. 

School at Sea is erop gericht talenten te ontwikkelen en leren door te doen. ‘You sail. You learn. Challenge your world’.

Logo-Standard-Color-on-White-School-at-Sea_-kopie.jpg

Kijk voor meer informatie op www.schoolatsea.com

Rapid CircleSchool at Sea