Michael Kleine versterkt team Rapid Circle

Michael Kleine is per 17 augustus bij Rapid Circle gestart als sales consultant voor de onderwijsmarkt. Gedurende zijn 20 jaar bij Microsoft was hij lange tijd verantwoordelijk voor de verkoop binnen deze branche. In die 20 jaar heeft hij een ongekend groot netwerk opgebouwd waarbinnen hij bekend staat als een authentieke enthousiasteling met een drive voor mooie oplossingen. Gedurende zijn tijd bij Microsoft werd Michael Kleine zeer enthousiast van de propositie van Rapid Circle op het gebied van onderwijs.

Rapid Circle heeft gedurende de afgelopen jaren een mooie trackrecord binnen onderwijsinstellingen opgebouwd door onze toonaangevende oplossingen op basis van Office 365 voor MBO en HBO scholen. Dit cloud platform wordt ingezet voor studenten en docenten als primaire informatiebron en samenwerkingsplatform.

Michael Kleine: ‘Ik heb met bewondering gekeken naar hoe Rapid Circle onderwijsinstellingen helpt met waarde toevoegende oplossingen en apps die studenten en docenten echt willen gebruiken. Rapid Circle is marktleider in Nederland op het gebied van Office 365 en juist dat is voor onderwijs een zeer sterk groeiende markt. Rapid Circle is innovatief, loopt voorop en snapt vooral goed wat de gebruiker wil en wat wel en niet bijdraagt aan de doelen van een organisatie. Rapid Circle gaat altijd tot het gaatje voor de klant. Ik wil graag mijn enthousiasme over wat Rapid Circle biedt overbrengen naar educatieve organisaties en Rapid Circle helpen aan een leidende rol in deze markt.’

Wilco Turnhout, Commercieel Directeur Rapid Circle: ‘Wij zijn zeer blij met de keuze van Michael voor Rapid Circle. Met zijn authenticiteit, enthousiasme en netwerk verkrijgen wij de mogelijkheid om onze oplossingen aan een groot publiek te tonen en met meer klanten nog mooiere apps te maken en ons student- en docentportaal op basis van Office 365 continu door te ontwikkelen. Michael is iemand die niet iets kan adviseren als hij het zelf niet fantastisch vindt. Misschien is dat wel het mooiste van zijn keuze voor ons.’

Bent u benieuwd naar wat Rapid Circle biedt? Of wilt u gewoon weer even bijpraten met Michael? Zijn adres is michael.kleine@rapidcircle.com.

Rapid Circle