ASML wint twee awards voor hun digitale werkplek.

ASML heeft afgelopen maand twee internationale awards in de wacht gesleept voor hun digitale werkplek, myASML, namelijk ‘Best Integration of Collaboration & Communication’ en de speciale jury award. myASML is mede ontwikkeld en vormgegeven door Rapid Circle.

Paul Leemans, Sr. Manager Collaboration bij ASML: ‘We zijn erg trots op de twee awards en vooral natuurlijk de special jury award. Wij vinden dat communicatie en samenwerking op die digitale werkplek elkaar moeten versterken. De jury vond dat dit op ons intranet goed is te zien. Daarnaast vond de jury dat onze homepage uitblinkt in persoonlijke ervaring terwijl de complexiteit die op de achtergrond wel aanwezig is, netjes verborgen is voor de gebruiker. Die ervaart een simpele pagina die voor hem en zijn werk persoonlijk relevant is en gemakkelijk aan te passen is aan zijn wensen. Ik wil Rapid Circle bedanken voor de expertise en development die dit mogelijk heeft maakt.’

Wij zijn minstens zo trots op deze award. De awards zijn toegekend om redenen die dicht bij ons staan, namelijk het persoonlijk relevant en simpel en vriendelijk maken van een digitale werkplek of intranet. Wie zit er immers te wachten op een intranet waarop je alleen – hopelijk – iets kunt vinden? Als het intranet jou help bij je werk vandaag, wordt het ook aantrekkelijk om het elke dag te raadplegen of je werkdag te starten met het intranet. Volgens de jury van de Collaborative Enterprise Cup biedt myASML juist dit! Ook zijn we er erg trots op dat Attini (klik hier voor meer info), onze oplossing voor gepersonaliseerd nieuws, en onze App Catalog hebben bijgedragen aan het winnen van deze award.

Meer weten? Neem dan contact op met Wilco Turnhout. 

Meer weten over Attini? Ga naar de site voor een live demo of gratis trial.

Rapid Circle