Big news: Microsoft en Rapid Circle gaan samen Technical Consultants opleiden

BIG NEWS: Microsoft gaat samen met Rapid Circle ‘Technical Consultants’ opleiden! In een 8 weken durend traject haal jij je Microsoft Azure certificaten en wordt je klaargestoomd om bij Rapid Circle aan de slag te gaan!

De markt van de ‘Cloud’ is razendsnel aan het veranderen, waardoor bedrijven steeds op zoek zijn naar mensen die de juiste skills bezitten om aan deze veranderende vraag te kunnen voldoen. Om deze nieuwste technologie op een professionele manier in te zetten zijn er veel nieuwe collega’s nodig bij Rapid Circle, één van de business partners van Microsoft. We willen mensen de kans geven om een carrière te starten in de Cloud technologie van Microsoft. Samen met Microsoft bieden wij een Cloud-opleiding aan waarbij wij en Microsoft investeren in jouw nieuwe toekomst!

Wil jij opgeleid worden tot ‘Technical Consultant?’ Samen met Microsoft starten wij een 8 weken durend traject waarin jij je Microsoft Azure certificaten haalt. Zo word je klaargestoomd om bij Rapid Circle aan de slag te gaan!

WAT DE ROL VAN TECHNICAL CONSULTANT INHOUDT?! 

Onze klanten vanaf het prille begin helpen bij de overstap naar de Cloud en/of Moderne Werkplek. Met andere consultants of accountmanagers mee op gesprek bij de klant om te borgen dat wij de vraag volledig begrijpen. Na deze gesprekken kan je niet wachten om aan de slag te gaan met het ontwerpen van de IT-architectuur terwijl je tegelijk bij andere projecten opkomende technische problemen helpt op te lossen. Als jij jezelf herkent in dit stuk, zou het kunnen zijn dat jij onze nieuwe Technische Consultant gaat worden. Eén van onze teams is namelijk op zoek naar een ervaren, communicatief vaardige, maar zéker zeer technisch onderlegde consultant.

WAT GA JE NOU ÉCHT DOEN?

  • Adviseren, plannen, ontwerpen, bouwen, configureren, migreren en integreren van de Office 365 omgeving

  • Vertaling maken van de functionele vraag naar de technische oplossing

  • Oplossingen bedenken om bedrijfsprocessen en procedures te stroomlijnen

  • Fungeren als gesprekspartner voor onze klanten

  • Meewerken aan migratietrajecten naar en implementatie van Microsoft Cloud oplossingen

  • Inspireren, enthousiasmeren van klanten over de mogelijkheden van Office 365, hierbij de focus op: Exchange Online, Intune, Skype for Business, Microsoft EM+S, Azure AD, SCCM en licentiebeheer

  • Herkennen van omgevingsverbeteringen en klanten hierin adviseren

  • Oplossen van infrastructuur problemen (networking, storage, besturingssystemen)

  • Je heb de ambitie om subject matter expert te worden op een Microsoft cloud oplossing zoals Exchange of Azure AD

Ben jij enthousiast? Solliciteer dan nu via deze link!