Rapid Circle in de top 50 hardst groeiende techbedrijven van Nederland

Rapid Circle is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 award 2017. Daarmee behoort Rapid Circle tot de top 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013 t/m 2016).

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De winnaars maken kans op een plek in de EMEA Fast 500: de vijfhonderd snelste groeiers in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Fast50-nominee_white_small.jpg

Innovatieve manier van dienstverlening en oplossingen op het gebied van de digitale werkplek van de toekomst

Rapid Circle heeft de nominatie te danken aan haar innovatieve manier van dienstverlening en oplossingen op het gebied van de digitale werkplek van de toekomst. Harold Punter, algemeen directeur bij Rapid Circle: “Wij zijn vereerd dat we genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast 50. Deze nominatie is een erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en blijven groeien. Digitale transformatie en de slimme inzet van cloud technologie zijn de speerpunten van het ICT beleid en het is mooi om te zien dat onze dienstverlening en oplossingen op het gebied van de digitale werkplek van de toekomst hier op een innovatieve wijze invulling aan kunnen geven.”

 

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50: “We zien dit jaar veel ondernemingen die eerder aan de Rising Star-categorie hebben meegedaan en nu meedingen naar de eerste plek in de Deloitte Technology Fast 50. Wat verder opvalt aan de lijst, is dat er veel diversiteit is in proposities en verdienmodellen met een innovatief karakter. Deze Deloitte Technology Fast50-lijst toont wederom aan dat ondernemend Nederland in de technologiesector zich goed op de kaart zet en duurzaam doorgroeit.”

 

Over Deloitte Technology Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013 – 2016). De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten. Donderdag 12 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Utrecht.

 

Neem voor meer informatie over Rapid Circle contact op met: Raissa Alves, Marketeer Rapid Circle, Raissa.Alves@RapidCircle.com.