bg_transparent.png

Waar wij voor staan

Wij geloven dat organisaties niet meer om de cloud heen kunnen. Werknemers staan als consument in hun privésituatie bloot aan een rijke ervaring met online technologie. Deze kennis en verwachting nemen zij mee naar hun werksituatie. Cloudoplossingen helpen kosten te besparen, productiever te worden en dragen bij aan innovatie van interne communicatie en samenwerking. Zo wordt meebewogen met de tijdgeest: van mens, techniek én organisatie.

Bij Rapid Circle vinden we een eerlijk en transparant partnerschap met onze klanten erg belangrijk. We beginnen elk project daarom met het bepalen wanneer het voor u succesvol is. En daar committeren wij ons aan.

 
 

Oprichters

 
D7gN-jZw_400x400.jpg

HAROLD PUNTER

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

Tijdens zijn 15 jaar als bedrijfsadviseur heeft Harold veel geleerd over hoe een bedrijf in elkaar steekt. De ervaring die hij heeft opgedaan, zorgde ervoor dat Rapid Circle bloeide en groeide in een periode waarin Europa te maken kreeg met aanzienlijke economische onzekerheid. Als CEO is hij verantwoordelijk voor delivery en relaties van tientallen klanten over meer dan 10 landen. Zijn visie heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf nauw verbonden blijft met Microsoft, waardoor de organisatie een voortrekkersrol speelt in IT cloud platform adoptie. 


0.jpeg

Daniel McPherson

CHIEF TECHINAL OFFICER

Geboren techneut, SharePoint MVP. Scrum-liefhebber, conferentiespreker en codeerfanaat. Daniel werkte 10 jaar bij Microsoft waar hij ervoor zorgde dat Microsoft's grootste klanten succesvol waren op de nieuwste platforms. Na zijn vertrek bij Microsoft, en beginnend bij Rapid Circle, werd hij door Shell aangesteld als hun Intranet-architect, een rol die hij nog altijd vervult en waar hij met succes 4 wereldwijde oplossingen heeft ontworpen en geleverd die door alle 150.000 Shell werknemers nog dagelijks worden gebruikt.


0 (1).jpeg

WILCO TURNHOUT

CHIEF COMMERCIAL OFFICER

Samen met Harold en Daniel heeft Wilco Rapid Circle opgezet als een Microsoft partner die anders naar ICT kijkt. Deze andere bril past vooral bij mensen in een team dat creatiever kijkt en mooie dingen voor de gebruiker wilt realiseren. Binnen een informele sfeer en een grote bom energie voelt Wilco zich het prettigst. Het meest trots is hij op het team en wat het team bij klanten teweeg brengt: echte verandering. Zij geven aan dat ze blij worden dat wij hen echt begrijpen en dat ICT ondergeschikt is aan de personen die ermee moeten werken. Naast zijn werk vaart hij graag in Amsterdam, en wordt hij blij van snowboarden en van hardlopen.

 

Awards & Certificaten

 

Worlwide microsoft partner of the year:

  • 2017 Finalist Content and collaboration

  • 2016 Finalist Content and Collaboration

  • 2015 Winner Healthcare

  • 2014 Finalist Healthcare

  • 2016 Winnaar Innovator (NL)

  • 2015 Winnaar Cloud (NL)

  • 2013 Finalist Cloud (NL)

  • 2012 Finalist Cloud

Awards

  • 2016 European Cloud first Mobile first Award

  • 2017 Deloitte Fast 50

bg23.png
 

Waarom onze klanten graag met ons werken

Rapid Circle heeft al meer dan 100 grote organisaties naar Azure en/of Office 365 geholpen en doen voor een groot deel ook het onderhoud en vernieuwing van hun Microsoft cloud omgeving. Vraag ons naar onze verhalen of beter nog, vraag het één van onze klanten. Dat faciliteren we graag.

 
logoloop2.gif
logoloop3.gif
logoloop4.gif
logoloop5.gif
logoloop6.gif
logoloop7.gif
 

Klant Cases

Wat we hebben gedaan

 
bg.png