MICROSOFT TEAMS: de werkruimte voor efficient en veilig samenwerken

een plek voor chats, vergaderingen, bestanden en apps

Microsoft Teams is de nieuwe op chat gebaseerde werkomgeving binnen Office 365. Teams is speciaal ontwikkeld om samenwerking en groepswerk eenvoudiger en efficiënter te maken. Teams biedt één locatie voor personen, gesprekken, bestanden en hulpmiddelen, zodat iedereen direct toegang heeft tot alles wat ze nodig hebben.

Capture.JPG

ZOVEEL MEER DAN BERICHTEN STUREN

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om te werken met Microsoft Teams. Waarom? Omdat het unieke voordelen biedt waar zowel gebruikers als het management blij van worden. De belangrijkste voordelen hebben we voor je op een rij gezet.

 

spk copy.png

Gesprekken zijn snel, kort en toegankelijk voor alle betrokkenen

door.png

Toegang tot gesprekken, bestanden en tools vanaf één plek

dskto.png

Zowel op desktop als mobiel te gebruiken
 

pzzl.png

Naadloze integratie met Office 365

 
app.png

Te koppelen met zo’n 150 veelgebruikte apps

sf.png

Veilige plek voor data opslag en conversaties

klk.png

Support in Nederlands, Engels en nog 16 andere talen

tailor.png

Pas je werkplek aan naar wens

Speciaal voor teams van nu

Microsoft Teams is de ultieme digitale werkplek gebouwd op vier belangrijke uitgangspunten. 

chat.png

1. CHAT CENTRAAL

Zeg maar dag tegen de bakken met emails, briefings en handover meetings. In Microsoft Teams staat het gesprek centraal en leeft onafhankelijk van de deelnemers. Iedereen kan zich inlezen, ongeacht het moment waarop je bent gaan deelnemen aan het gesprek.  

integratepng.png

2. GEINTEGREERD MET OFFICE 365

Een team is snel gemaakt en leden makkelijk toegevoegd, dus je bent zo uit de startblokken. Met de lange lijst van beschikbare integraties maak je gemakkelijk koppelingen naar onderdelen binnen en buiten Office 365 middels tabs, connectors en bots.

team.png

3. op maat voor elk team

Richt je omgeving in zoals dat voor jouw team werkt. Office-applicaties die teams iedere dag gebruiken – zoals Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote en PowerBI – zijn allemaal geïntegreerd, waardoor gebruikers de benodigde informatie en tools eenvoudig tot hun beschikking hebben.

shield.png

4. veiligheid voorop

Microsoft Teams is gebouwd op basis van de veilige Office 365-cloud, en biedt geavanceerde veiligheids- en compliance-mogelijkheden. Veiligheid staat centraal: jouw data en gebruikers zijn altijd beveiligd. Zo voorkom je risico’s en blijf jij in controle.

noun_1286027_cc copy.png

KAN HET VEILIGER?

Microsoft Teams biedt de functies voor beveiliging en compliance die je als bedrijf van Office 365 mag verwachten, inclusief uitgebreide ondersteuning voor compliance-standaarden, eDiscovery en juridische bewaring voor kanalen, chatberichten en bestanden. In Microsoft Teams zijn gegevens altijd versleuteld, zowel tijdens de opslag als tijdens verzending. Bovendien wordt gebruikgemaakt van meervoudige verificatie voor een optimale identiteitsbeveiliging. Behoefte aan technische ondersteuning? Wij helpen je graag.

benut Office 365 optimaal

Microsoft Teams is geheel geïntegreerd met de rest van Office 365. Zo verleen je gemakkelijk elk team direct toegang tot alles wat ze nodig hebben en beheer je al je conversaties, bestanden en hulpmiddelen in één teamwerkruimte. Daarnaast zoek je gemakkelijk in personen, bestanden en chats met informatie van Microsoft Graph.

Naast dat Microsoft Team een heleboel Office functionaliteit ter beschikking stelt aan een Team, zijn er ook nog heel veel niet-Microsoft producten die je kunt gebruiken binnen Microsoft Teams. Dit principe kennen we van Flow en wordt dus ook hier toegepast, zodat Teams nog steeds gebruik kunnen maken van al hun favoriete samenwerkapplicaties. Klik hier voor een impressie

eenvoudig te integreren met de apps die het team gebruikt

Pas je Teams-werkruimte aan door belangrijke cloudservices toe te voegen, verken gegevens en ontvang updates van de apps die je teams elke dag gebruiken. Maak aangepaste kanalen op basis van werkstromen of onderwerpen. Zet veelgebruikte bestanden en websites vast zodat je ze onmiddellijk bij de hand hebt. Voeg Bots toe die namens je team werken. Bouw aangepaste integraties met je bestaande bedrijfsprocessen via het ontwikkelaarsplatform van Teams.

tools.JPG

Kan de onderlinge communicatie binnen jouw organisatie sneller, prettiger en veiliger?
MELD JE AAN VOOR ONS GRATIS WEBINAR OF DOWNLOAD DE TEAMS WHITEPAPER

LEES MEER OVER TEAMS IN ONZE BLOGS

Onze specialisten schrijven regelmatig interessante artikelen over Teams. Hier lees je de meest recente blogs.