Met Office 365 UW IDEALE DIGITALE WERKPLEK

Het Nieuwe Werken begint met een digitale werkplek. Die werkt op basis van de cloud en vervangt het bureaublad op de PC. Hierdoor is de werkplek altijd en overal online beschikbaar, op alle mobiele apparaten. Dit maakt tijd- en plaats onafhankelijk werken mogelijk en zorgt ervoor dat iedereen productiever wordt.

Een digitale werkplek is altijd in transitie. De meest recente versie van Office 365, de nieuwste apps en innovaties: Rapid Circle zorgt ervoor dat je bij blijft. Als Gold Certified Partner van Microsoft maken wij de digitale werkplek perfect en up-to-date. Het  enthousiasme van de gebruikers is uiteindelijk bepalend voor het succes van de digitale werkplek. Daaruit volgt hun bereidheid om ermee te werken. Of de werkplek nu is bedoeld voor medewerkers op kantoor, een professional in het veld of een zorg- of productiemedewerker, Rapid Circle weet welke instellingen en configuraties van toegevoegde waarde zijn. Wij schenken hier vanaf ‘start project’ aandacht aan. Tot na oplevering.

digitalewerkplek.png

Cloud Success Management

Je denkt dat je klaar bent. Overgestapt naar de cloud, de digitale werkplekken en het sociale intranet draaien op volle toeren. Er is campagne gevoerd, trainingen gegeven en uitgebreid gecommuniceerd. Toch begint de weg naar succes pas nu. Alleen als gebruikers hun enthousiasme vasthouden, kunnen grote stappen worden gemaakt. Dat kost tijd en doorlopende aandacht. Microsoft en Rapid Circle trekken samen op met Cloud Success Management om de investering daadwerkelijk te laten renderen.

Instant Intranet

Instant Intranet is een bijna kant-en-klaar sociaal intranet voor uw Office 365 omgeving. Zeker 80% van wat een organisatie gemiddeld nodig heeft, is al inbegrepen. Rapid Circle implementeert het Instant Intranet volgens een vaste aanpak en in een korte periode.

Zorgportaal

Rapid Circle heeft portalen, specifiek voor de zorg. Deze cliënt-, verwijzers- en medewerkersportalen zijn bedoeld voor zelforganiserende zorgmedewerkers, zelfredzame cliënten, helpende verwanten en alle andere personen en instanties uit de zorgketen.

 

Gepersonaliseerd nieuws

Rapid Circle regelt de corporate communicatie met Attini: een Azure applicatie die de publicatiemogelijkheden van SharePoint Online optimaal inzet. Met een persoonlijke, meetbare, Flipboard-achtige leeservaring op alle mobiele platformen zorgt Attini voor gepersonaliseerd nieuws. In een handomdraai kan je publiceren en reageren, delen naar Yammer en inzicht krijgen in daadwerkelijk bereik van communicatie.

Mobile device management

Mobiele apparaten zijn niet meer weg te denken in een ICT-omgeving. In de Corporate App Store die we samen met u inrichten, worden de mogelijkheden van de Enterprise Mobility Suite binnen Office 365 ingezet. Je stelt de apps beschikbaar op de mobiele devices en behoudt zelf de regie.

SharePoint apps

Office 365 biedt van zichzelf al veel features en functies. Mist u toch nog een specifieke functionaliteit? Raadpleeg dan de uitgebreide en maandelijks groeiende App Catalog van Rapid Circle. Met apps die de standaard functionaliteit van SharePoint op een slimme manier uitbreiden. Zo haalt u het meeste uit uw investering. Zónder lange maatwerktrajecten!

 

Rapid Circle Academy

Aan de Rapid Circle Academy volgen applicatieontwikkelaars en technische beheerders trainingen en workshops op het gebied van de Azure Application Lifecycle Management.
Ook eindgebruikers en functionele beheerders helpen we op weg met Office 365. Met Rapid Circle blijven zij op de hoogte van nieuwe mogelijkheden voor de organisatie!

Exchange Migratie

Overstappen naar de cloud begint vaak met het overzetten van de lokale Exchange applicaties naar de Microsoft Cloud: Exchange Online. Rapid Circle weet hoe je dit het best aanpakt.