Met CRM Online BETER EN PRODUCTIEVER

Het customer relationship managementsysteem Microsoft Dynamics CRM is op de cloud gebaseerd en sluit naadloos aan op Office 365. Zo stelt u klanten en relaties tevreden over de dienstverlening, terwijl gegevens efficiënt worden bijgehouden en bewerkt.

Wordt Microsoft Dynamics CRM Online in combinatie met Office 365 gebruikt, dan kan uw organisatie klanten en relaties nog efficiënter en effectiever benaderen. De gecombineerde kracht van het CRM met de reeds vertrouwde applicaties en programma´s maakt de service, marketing en verkoop van de onderneming sterker. Temeer vanwege integratie met sociale media.

Ook online kunnen marketing-, sales- en klantenserviceteams met het Microsoft Dynamics CRM Online eenvoudig samenwerken en alle interacties op een persoonlijke manier laten verlopen. Dit stemt relaties tevreden!

foto_thema_crm.png

Cloud Success Management

Je denkt dat je klaar bent. Overgestapt naar de cloud, de digitale werkplekken en het sociale intranet draaien op volle toeren. Er is campagne gevoerd, trainingen gegeven en uitgebreid gecommuniceerd. Toch begint de weg naar succes pas nu. Alleen als gebruikers hun enthousiasme vasthouden, kunnen grote stappen worden gemaakt. Dat kost tijd en doorlopende aandacht. Microsoft en Rapid Circle trekken samen op met Cloud Success Management om de investering daadwerkelijk te laten renderen.

Instant Intranet

Instant Intranet is een bijna kant-en-klaar sociaal intranet voor uw Office 365 omgeving. Zeker 80% van wat een organisatie gemiddeld nodig heeft, is al inbegrepen. Rapid Circle implementeert het Instant Intranet volgens een vaste aanpak en in een korte periode.

Zorgportaal

Rapid Circle heeft portalen, specifiek voor de zorg. Deze cliënt-, verwijzers- en medewerkersportalen zijn bedoeld voor zelforganiserende zorgmedewerkers, zelfredzame cliënten, helpende verwanten en alle andere personen en instanties uit de zorgketen.

 

Gepersonaliseerd nieuws

Rapid Circle regelt de corporate communicatie met Attini: een Azure applicatie die de publicatiemogelijkheden van SharePoint Online optimaal inzet. Met een persoonlijke, meetbare, Flipboard-achtige leeservaring op alle mobiele platformen zorgt Attini voor gepersonaliseerd nieuws. In een handomdraai kan je publiceren en reageren, delen naar Yammer en inzicht krijgen in daadwerkelijk bereik van communicatie.

Mobile device management

Mobiele apparaten zijn niet meer weg te denken in een ICT-omgeving. In de Corporate App Store die we samen met u inrichten, worden de mogelijkheden van de Enterprise Mobility Suite binnen Office 365 ingezet. Je stelt de apps beschikbaar op de mobiele devices en behoudt zelf de regie.

SharePoint apps

Office 365 biedt van zichzelf al veel features en functies. Mist u toch nog een specifieke functionaliteit? Raadpleeg dan de uitgebreide en maandelijks groeiende App Catalog van Rapid Circle. Met apps die de standaard functionaliteit van SharePoint op een slimme manier uitbreiden. Zo haalt u het meeste uit uw investering. Zónder lange maatwerktrajecten!

 

Rapid Circle Academy

Aan de Rapid Circle Academy volgen applicatieontwikkelaars en technische beheerders trainingen en workshops op het gebied van de Azure Application Lifecycle Management.
Ook eindgebruikers en functionele beheerders helpen we op weg met Office 365. Met Rapid Circle blijven zij op de hoogte van nieuwe mogelijkheden voor de organisatie!

Exchange Migratie

Overstappen naar de cloud begint vaak met het overzetten van de lokale Exchange applicaties naar de Microsoft Cloud: Exchange Online. Rapid Circle weet hoe je dit het best aanpakt.