Met Azure OVER NAAR DE CLOUD

Rapid Circle innoveert samenwerking en communicatie middels cloudtechnologie. Dit maakt organisaties flexibeler en kan aanzienlijke kosten besparen. We ondersteunen de gehele transitie naar de cloud. Van strategie tot beheer, van techniek tot organisatieverandering. Mobiel en cloud zijn daarbij onze uitgangspunten.

Bent u klaar voor de overstap? Dat bepalen we met het Cloud Readiness Assessment. Dit omvat infrastructuur, het applicatieontwikkelingsplatform en de softwaretoepassingen zelf. We leveren een roadmap op waarmee de route naar de gewenste bestemming kan worden bepaald. Mogelijk wilt u daarbij eigen applicaties naar de cloud omgeving migreren om de functionaliteit altijd en overal bij de hand te hebben. Goed te weten dat het ontwikkelen, vormgeven en innoveren van Microsoft Azure applicaties onze specialiteit is.

crm1.png

Cloud Readiness Assessment

Welke applicaties lenen zich voor een migratie naar de cloud? En hoe kan dat gerealiseerd worden? Met een gerichte scan van uw ICT-landschap verkrijgen we snel een beeld van de organisatie. Dit vormt de basis van een roadmap voor transitie naar de cloud.

Identity & Accessmanagement

De Microsoft Azure Active Directory Premium Services geven u en uw gebruikers probleemloos toegang tot business applicaties en data. Ongeacht waar ze draaien (intern, bij een hosting provider, SAAS leverancier of in de cloud bij Microsoft of Amazon). U kunt de bestaande Identity Managementstructuur eenvoudig uitbreiden. Een mogelijkheid is een hybride scenario, waarbij de bescherming van privacy gevoelige data én de gewenste flexibiliteit met elkaar in balans zijn.

Azure Business Applicaties Bouwen

Het vormgeven, ontwikkelen en blijvend innoveren van Microsoft Azure applicaties is onze specialiteit. Hiermee kunnen we maatwerkapplicaties toevoegen aan de online ICT-omgeving. Omdat Rapid Circle al veel, en een steeds toenemend, aantal bouwstenen op Azure heeft draaien kunnen we steeds sneller business applicaties ontwikkelen. Onze ontwikkelaars in Nederland en India staan daarvoor klaar!

 

Migratie naar de cloud

Overstappen naar de cloud begint vaak met het overzetten van de lokale Exchange applicaties naar Exchange Online. Rapid Circle weet hoe je dit het beste aanpakt.

Rapid Circle Academy

Aan de Rapid Circle Academy volgen applicatieontwikkelaars en technische beheerders trainingen en workshops op het gebied van de Azure Application Lifecycle Management.
Ook eindgebruikers en functionele beheerders helpen we op weg met Office 365. Met Rapid Circle blijven zij op de hoogte van nieuwe mogelijkheden voor de organisatie!