Aankomende Webinars | Workshops | Whitepapers | Blogs | Webinars Terugkijken

 
Microsoft.png

UITGELICHT

29-11 Microsoft Succes Event

Amsterdam

Verwacht je dat jouw organisatie ook succesvoller kan zijn door beter gebruik te maken van reeds bestaande technologie en nieuwe manieren van samenwerken? Wil jij leren hoe organisaties veranderen, hoe ze intensiever samenwerken en wat hieraan vooraf is gegaan? Tijdens dit event ervaar je hoe je met handige tools en trainingen je organisatie naar the next level kan brengen. Haal meer uit je dag met Microsoft 365 en optimaliseer jouw organisatie.

Klik hier om je aan te melden!

 

Webinars

Onze webinarreeks helpt je een succes te maken van jouw digitale werkplek. Elke maand houden wij je op de hoogte van de nieuwste Office 365 ontwikkelingen en processen én geven we je een kijkje in onze werkwijze en best practices. Je kunt je zo vaak mogelijk inschrijven als je wilt.

Geen tijd om deel te nemen maar wil je wel het webinar bekijken? Klik op de webinar naar keuze, laat je gegevens achter en wij sturen automatisch een link na afloop van het webinar waar je het kan terugkijken.

 

WORKSHOPS

Onze in-depth workshops helpen je een succes te maken van jouw digitale werkplek door dieper en gerichter in te gaan op de materie. Elke maand organiseren wij verschillende workshops over de nieuwste Office 365 ontwikkelingen en Azure Fundamentals én geven we je een kijkje in onze werkwijze en best practices. Je kunt je zo vaak mogelijk kosteloos.inschrijven als je wilt.

Geen tijd om deel te nemen aan de workshops maar wil je wel meer weten over een specifiek onderwerp? Kijk dan bij onze aankomende webinars naar keuze of laat je gegevens achter! Wij houden je dan op de hoogte over al onze aankomende workshops, events en ebooks.