Succes met Office 365

Zo haal je het maximale uit je Office 365 omgeving

Een organisatie die er strategisch voor kiest om naar ‘de cloud’ te gaan, wil er het maximale uithalen. Je haalt het maximale uit je Office 365 omgeving indien je in z’n geheel en geïntegreerd inzet én als je medewerkers het op de gewenste manier op een frequente basis gebruiken. Een succesvolle Office 365 omgeving realiseer en voltooi je echter niet in één dag.  Afhankelijk van het startpunt van de organisatie kan het maanden tot jaren duren voordat het gewenste resultaat is behaald.

Direct alle beschikbare functionaliteit van het platform uitrollen voor de hele organisatie brengt een bijna niet te managen hoeveelheid aan verandering met zich mee. Ook vereist een nieuwe IT-oplossing een verandering van gedrag, iets wat aandacht en tijd nodig heeft en in veel gevallen niet vanzelf gaat.  Om deze veranderingen te kunnen begeleiden hanteren we bij Rapid Circle een implementatie model waarin we doelen stellen, een plan en interventies ontwikkelen, meten, en en je ten alle tijden bijsturen. Op deze manier veranker je de verandering echt in je organisatie en realiseer je succes met Office 365.

 

Wil je een persoonlijk adoptie advies? Vul het contactformulier in en ontvang een gratis twee uur durend consult van een van onze adoptie consultants.


 
Name *
Name
 

Stap voor stap succes met Office 365

Om succes te behalen met de digitale werkplek, en gebruik en gewenst gedrag te stimuleren, hanteren we bij Rapid Circle een model voor het behalen van succes.

Om te komen tot een succesvolle oplossing doorlopen we een aantal stappen. We beginnen met het formuleren van doelstellingen. Wat wil je bereiken met je oplossing, zowel met betrekking tot gedrag als gebruik? Welke interventies zijn nodig om deze doelstellingen te bereiken? En welk gedrag hoort hierbij? Om te bepalen of je op de goede weg bent is het essentieel om te meten. Zowel het gebruik als gedrag m.b.t. Office 365 is meetbaar. Pas wanneer je inzicht hebt in gebruik en gedrag kun je bepalen of je doelstellingen behaald zijn, en in hoeverre. Ook weet je of je deze doelstellingen eventueel bij moet stellen aan de hand van de veranderde situatie. Hierop pas je indien nodig de interventies weer aan.

noun_64180_0074bd.png

1.

vaststellen van visie en doelen

 
noun_430703_0074bd.png

1.

OPSTELLEN STRATEGIE EN INTERVENTIES

 
noun_110643_0074bd.png

1.

METEN VAN GEWENST GEDRAG

 
noun_229099_0074bd.png

1.

VERANKERING IN ORGANISATIE

 

Het Rapid Circle Adoptie Team bestaat uit professionals die de afgelopen jaren ervaring hebben opgedaan in verschillende sectoren. Van best practices tot persoonlijke begeleiding, wij weten welke aandachtspunten werkelijk belangrijk voor je zijn.

Ontdek hoe succesvol jouw organisatie al is met Office 365

Office 365 zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen, door op een veilige manier te kunnen samenwerken en flexibel te zijn in de keuze van apparaten en apps.

Rapid Circle heeft een praktische vragenlijst ontwikkeld om  te ontdekken hoe goed de medewerkers in jouw organisatie al gebruik maken van de middelen die Office 365 te bieden heeft en in hoeverre het gewenste gedrag al vertoond wordt.

Na afloop krijg je een persoonlijk rapport met de resultaten en advies op maat om uw organisatie slimmer te laten werken.