Back to All Events

Microsoft Teams voor zorgorganisaties

  • Online, achter uw eigen device (map)

Benieuwd hoe medewerkers in jouw zorgorganisatie sneller, prettiger en veiliger kunnen werken? Wij vertellen je hoe tijdens ons gratis webinar 'Microsoft Teams voor zorgorganisaties'.

Vorig jaar introduceerde Microsoft een nieuw samenwerkingsplatform: Microsoft Teams. Misschien heb je er al wel eens van gehoord. Teams is een verzamelplek voor alle gesprekken, bestanden en tools van een team in één werkruimte in Office 365.

Bij Rapid Circle zijn we erg enthousiast over de mogelijkheden die Teams biedt aan zorgorganisaties om medewerkers sneller, prettiger en veiliger samen te laten werken. 

Om een beeld te geven van de mogelijkheden voor jouw organisatie zijn, nodigen we je graag uit voor het webinar ‘Microsoft Teams voor zorgorganisaties’.

In een uur tijd leggen we je onder andere uit:

  • Wat je ermee kan
  • Wat het de organisatie en medewerkers kan opleveren
  • Hoe het werkt

Daarnaast is er gelegenheid om je vragen te stellen.

Interessant? Meld je hieronder aan dan aan voor het webinar ‘Microsoft Teams voor zorgorganisaties’ donderdag 17 mei om 16uur. 


INSCHRIJVEN WEBINAR 


Teams 1.JPG

Wij geven ook in-house workshops

Microsoft Teams heeft veel te bieden voor uw organisatie. We gaan hier graag dieper op in via een intensieve Microsoft Teams Workshop - toegespits op uw organisatie. Deze training verzorgen wij bij u in-house op kantoor, of op een andere locatie, op een datum naar keuze.


Earlier Event: May 1
Office 365 updates