Back to All Events

Ontbijtsessie AVG in de zorg

De afgelopen tijd heeft in het teken gestaan om de organisatie te laten voldoen aan de AVG. Nu de wet van kracht is, is het een goed moment om een stapje achteruit te doen en terug te kijken op hetgeen er is gedaan en vooruit te kijken naar wat er gaat komen.

De volgende vragen zijn hierin relevant;

  • Hebben we de juiste activiteiten uitgevoerd?
  • Is de uitvoering ervan goed gegaan?
  • Wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor de toekomst?

Elke zorgorganisatie heeft te maken met dezelfde vraagstukken. Om die reden organiseert Rapid Circle de ontbijtsessie ’AVG en de Zorg’. Tijdens deze sessie ga je in gesprek met collega’s van andere zorgorganisaties en worden best practices en valkuilen uitgewisseld en bediscussieerd. Zo heb je een unieke gelegenheid om te leren van je collega’s en antwoorden te vinden op de vraag hoe jouw organisatie nu en in de toekomst blijft voldoen aan de AVG.

Waar en wanneer? 
De ontbijtsessie vindt plaats op donderdag 19 juli van 8:30 tot 11:00 op het kantoor van Rapid Circle in Amsterdam Noord. Inloop is vanaf 8:30 incl. ontbijt, de sessie begint om 9:00. Aan deelname zijn geen kosten of verplichtingen verbonden. Meld je hieronder aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

PS: Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan!


AANMELDEN ONTBIJTSESSIE

Earlier Event: June 28
Introductie Microsoft Teams (EN)