backlit-bulb-clouds-1314410.jpg

Doorlopend Vernieuwen

Elke week kunt u verrast worden door nieuwe features die Microsoft heeft aangepast of gelanceerd. Idealiter wilt u daarvan van tevoren op de hoogte zijn en er eventueel op acteren door vooraf configuraties te doen of gebruikers te informeren.

Maar alle kleine en grote veranderingen zijn moeilijk te volgen. Bovendien is de impact ervan op uw ICT landschap en de relevantie voor uw organisatie zijn een hele klus om duidelijk te krijgen.

tagcloud4.png

Rapid Circle biedt u een aanpak die u helpt structuur te brengen in alle veranderingen. Vanuit de organisatie en vooral vanuit Microsoft. Op basis van nut voor de organisatie en voor de gebruiker.

Met: Elk kwartaal 1 moment van:

Bepalen wat het nut voor uw gebruikers en uw organisatie is van alle wijzigingen
Uitproberen/ testen
Configuraties doen
Gebruikers informeren
Uitrollen
Meten van de adoptie van gebruikers
image004.png

De dienstverlening gaat uiteraard véél dieper. 

Benieuwd hoe we dit doen? Welke groepen wanneer waarover beslissen? Hoe we elke kwartaal meer weten dan anderen over wat er nieuw is? Hoe we bepalen wat er juist voor ú het meeste nut heeft? Hoe gebruikers meegenomen worden op basis van Storytelling? Hoe we nieuwe features uittesten? En vele andere slimme onderdelen van de dienst. Vraag ernaar en we komen bij u langs om meer te delen.