MEER DOEN MET DATA & AI

Met Azure Advanced Data Services uw business innoveren

banner_data_enai-21-21.png
bg1.png
 

Bent u klaar om te innoveren op basis van uw data?

 

Elke organisatie heeft al veel data en genereert elk jaar nog meer data. Nieuwe technologieën maken het mogelijk innovaties te doen met deze data. En met data die buiten uw organisatie wordt vergaard. Om dit te realiseren is Microsoft Azure het cruciale platform.    

Met meer dan 80 Azure specialisten is Rapid Circle in Nederland een van de grootste partners om de Azure applicaties voor u te realiseren die uw diensten, producten of processen innoveren.

 

Waarom Azure uw business kan transformeren op basis van data

Azure is vooral bekend als het grote datacenter van Microsoft. Minder bekend zijn de kroonjuwelen binnen Azure; de Advanced Azure Data Services.

Hieronder vallen services zoals Machine Learning, Advanced Data Analytics, Blockchain, Data Lakes, Data Bricks en diverse Artificial Intelligence functies die u kunt aanroepen in uw applicaties. Microsoft regelt de rest.   

Mét deze services is veel meer mogelijk dan zonder, aangezien de kracht ervan alleen beschikbaar gemaakt kan worden in een public cloud.

En morgen is er alweer veel meer mogelijk, want de ontwikkelingen gaan bizar snel.  

data_enAI2-10.png
 • Data Lake
 • Data Bricks
 • Cognos DB
 • Artificial Intelligence
 • Machine Learning
 • Deep Learning
 • Advanced Analytics
 • Blockchain
 • Genomics Analytics
 • bg22.png

  Starten? Eerst de basis op orde. Governance, Security and Compliancy en Cost Control


  Rapid Circle richt samen met u uw Azure Data platform in. Als u start zonder inrichting, dan kan iedere gebruiker bij alle data, alle services en alle kosten maken. Wij helpen de beleidsregels te vertalen naar het toepassen van de juiste Governance. Hiermee zorgen we ervoor dat de basis goed is ingericht en dat data scientists, developers en gewone (Power BI) gebruikers alleen bij die data kunnen en die services kunnen inzetten met die rol en binnen een bepaald budget, dat eerst centraal goedgekeurd is. Dit zorgt voor compliancy en extra security. Maar dan op een gebruiksvriendelijke manier. En met behulp van Leap DNA (zie onder).

  bg23.png
   
  data_enAI3-11.png
   

  Azure expertisecentrum met enorme slagkracht voor uw digitale transformatie

  Met ruim 8 jaar ervaring als Azure partner van Microsoft, kennen de Azure Advanced Data Services weinig geheimen voor ons. En, meer dan 80 Azure ontwikkelaars vormen samen een expertisecentrum met enorme slagkracht.

  Deze expertise zetten we in voor uw digitale transformatie. Welke innovaties heeft u in gedachten? We zijn benieuwd en worden graag uw sparringspartner om deze gedachten om te zetten in werkende technologie.

   

  Data & AI oplossingen

  Rapid Circle ontwikkelt toepassingen die ervoor zorgen dat uw organisatie meer kan doen met data & AI. Een aantal van deze oplossingen lichten we hier voor u uit.

   
  leapdna.png
   

  LEAP DNA

  Leap DNA zorgt voor de cruciale governance voor organisaties die gebruik willen maken van de ‘Azure Advanced Data Services’, zoals Data Lakes, Data Bricks, Cognos DB, Machine Learning, Artificial Intelligence, etc.

  Het regelt wie welke toegang heeft tot welke databronnen en Azure services. En, het beheert ook de budgetten.

   
  dre.png
   

  DIGITAL RESEARCH ENVIRONMENT (DRE)

  De Digital Research Environment is een onderzoeksomgeving in Azure, waarbij onderzoeksdata centraal veilig en compliant wordt opgeslagen, herbruikbaar en geanonimiseerd. Onderzoekers kunnen gewoon de tools gebruiken die zij gewend zijn voor analyse en samenwerking met externen.

   
  organisational_pulse.png
   

  Organisational pulse

  Slimmer werken is een kwestie van gedragsverandering. Organisational Pulse meet die gedragsverandering. Om te bepalen of uw Adoptie en Change Management activiteiten resultaat hebben.

  bg23.png
   

  Organisaties die met nu al veel meer doen met data & AI

   
  1.gif
  2.gif
  3.gif
  4.gif
   
   

  Meer leren over de Data en AI?

  Onze adoptie experts hebben regelmatig interessante informatie om te delen. Kijk, lees en leer!

  Blogs

   

  Webinars

  Er zijn momenteel geen aankomende webinars over Data en AI.

  Klik hier om alle webinars te bekijken

   

  Workshops en Events

  bg22.png

  Wilt u ook meer doen met uw data & AI?

  We leggen graag aan u uit wat ervoor nodig is om meer te kunnen doen met Data & AI. En, hoe de gewenste innovaties voor uw organisatie gerealiseerd kunnen worden. Wilt u hier meer over weten?  Bel 088 - 056 6100 of vul het formulier in.

   
   
   
  adoptiecoach-03.png
  bg.png
  bg22.png