Waarom een nieuwe benadering?

Alle veranderingen gaan steeds sneller

 
Binnen uw organisatie
Binnen uw markt
Verwachtingen van uw klanten en medewerkers
Het aantal wijzigingen dat Microsoft doorvoert op uw platform
bg_adoptieportaal_world2.jpg
 

In de cloud verandert uw ICT landschap doorlopend. Dit vraagt om ander beheer

 

Dit betekent dat u niet meer alleen vanuit controle kunt opereren, maar een dynamiek zoekt tussen stabiliteit en doorlopende vernieuwing. Dat is de reden van een nieuwe aanpak die Rapid Circle heeft ontwikkeld. Managed Services voor uw Microsoft Cloud operations.

Rapid Circle levert een totaaldienst met als pijlers:


Cloudmanagedservices.png

Doorlopende ondersteuning en beheer

Constante kwaliteitsbeleving voor de gebruiker en stabiliteit voor u. Verhogen van de tevredenheid van de gebruikers door a) Geavanceerde monitoring en b) Veel self-service en automation


Cloudmanagedservices2.png

Doorlopende vernieuwing

Geolied en behapbaar proces voor vernieuwing op basis van nut voor gebruiker en organisatie. Gecontroleerd vernieuwen in ‘DevOps’ style.


SOC2.png

SECURITY AS A SERVICE

Doorlopende monitoring security threats, doorlopend acteren op threats, doorlopend updaten van security elementen en doorlopend werken aan de bewustwording van de organisatie. Samen met u.


Cloudmanagedservices3.png

Doorlopend leren

Productiever worden en slimmer samenwerken is een doorlopend proces. Hiervoor hebben we het Fit For Change programma. Klik hier voor meer info.


Voor: Continuous Progress

Hiermee helpen wij u om doorlopend steeds meer uit uw Microsoft platform te halen en de gebruikers doorlopend slimmer te laten werken en digitaal vaardiger te laten worden. Voor:

logostrip office.png
 

Oplossingen waar u geen omkijken naar heeft

Rapid Circle heeft verschillende oplossingen om uw organisatie continu te ontzorgen . Een aantal daarvan hebben we er voor u uitgelicht.

 
leapalm.png
 

LEAP ALM

Leap ALM (Application Life Cycle Management) is een oplossing in Azure waarmee wij organisaties kunnen helpen om Office 365 solutions, zoals SharePoint, Teams en Power Apps, te beheren en in de gaten te houden. Ook biedt het een OTAP straat.

 
dre.png
 

Adoptieportaal

Het adoptieportaal is een uitbreiding op de voorzieningen vanuit Microsoft. Met best practices, aanpakken, trainingen, materialen, video’s, instructies, etc, om adoptie en change management voor de cloud workplace zelf te kunnen uitvoeren. Alles per user scenario.

 
 
datacentercostcontrol.png
 

Datacenter cost control

Rapid Circle offers many solutions and tools for managing and monitoring the Azure Datacenter. Datacenter Cost Control is an important tool for administrators to manage the cost of a Datacenter. Because of the flexibility, Azure services need to be managed in the area of budgets. Datacenter Cost Control tool controls what services may have what maximum cost and is able to do forecasting.

teamgovernance.png
 

Teams governance

De Teams Governance tool zorgt voor verschillende zaken die het succes van Teams sterk verbetert. Het kan bijvoorbeeld Teams automatisch aanmaken op basis van AD-groepen, of vanuit andere systemen, en op basis van Teams templates, waardoor de juiste functionaliteit wordt toegevoegd. Maar ook elementen als naamgeving en document policies.

 
bg23.png
 

Organisaties die met nu al veel productievere medewerkers

1.gif
2.gif
3.gif
4.gif
5.gif
6.gif
 

Meer leren over Cloud managed services?

Onze adoptie experts hebben regelmatig interessante informatie om te delen. Kijk, lees en leer!

Meer Whitepapers

 

WEbinars on Demand

 
bg22.png

Wilt u meer weten over onze doorlopende verbetering?

We leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie om te migreren naar Microsoft Azure. Wilt u hier meer over weten?  Bel 088 - 056 6100 of vul het formulier in.

 
 
 
adoptiecoach-03.png
bg.png
bg22.png