Rapid Circle presenteert op Zorg & ICT in de Jaarbeurs op uitnodiging van Microsoft de Digital Research Environment Radboudumc.

Komt u naar de Zorg & ICT beurs van 12-14 maart? Schrijf je dan in voor de presentatie van onze collega Wilco Turnhout over de Research omgeving die we Radboudumc hebben mogen helpen ontwikkelen. Klik hier voor de inschrijflink. 

Gebaseerd op 3 jaar ervaring met een vergelijkbaar platform, realiseerde Radboudumc, samen met Rapid Circle en Microsoft, een nieuw Digital Research Environment (DRE) dat de huidige uitdagingen van medical research het hoofd biedt. Denk hierbij aan veilige en 'compliant' opslag, herbruikbaarheid van data en wereldwijd samenwerken met researchers in een research workspace met de tools van hun keuze. Radboudumc nodigt andere onderzoeksinstanties zich aan te sluiten.

Tijdens de presentatie zal Wilco Turnhout, CCO bij Rapid Circle, dieper ingaan op de challenges waar medische researchers tegenaan lopen als het gaat om gebruik van ICT ten behoeve van research. Voor Radboudumc is de DRE de oplossing voor die uitdagingen. Maar op lange termijn is volgens Radboudumc dit platform alleen succesvol als meer onderzoeksinstanties meedoen en aansluiten.

Wat is de DRE precies? En hoe kunnen andere research instituten hier gebruik van maken in de nabije toekomst? Deze vragen en meer zullen allen aan bod komen tijdens Wilco’s presentatie op de Zorg & ICT Beurs op 13 maart in Jaarbeurs Utrecht.

Ben jij aanwezig op de Zorg & ICT Beurs en wil je dit seminar bijwonen? Klik dan hier!

Heb je nog geen ticket voor de Zorg & ICT Beurs? Meld je dan aan via deze link en vergeet je daarna niet aan te melden voor deze seminar! :)