avg zorgen? we've got you covered

Voor elke organisatie is het complex om te blijven voldoen aan de AVG. Wanneer voer je een DPIA uit? Hoe zorg je ervoor dat er overzicht blijft over de persoonsgegevens die bij derden worden verwerkt of opgeslagen? Hoe houd je grip op de veiligheid van de data in elk stadium waarin deze zich kunnen bevinden? Dit soort vragen blijven continu de aandacht vragen van de organisatie. Om jouw organisatie te helpen structureel te voldoen aan de AVG hebben de experts van Rapid Circle een aanpak ontwikkeld die hiervoor zorgt.

 

DE JUISTE skills, EXPERTISE EN AANPAK maken het verschil

Om te voldoen aan de AVG is het van belang dat er overzicht is van alle aspecten waaraan voldaan moet worden. Dat van al deze aspecten is vastgesteld in welke mate eraan wordt voldaan. En, als dit niet het geval is, wat er dient te gebeuren om alsnog te voldoen. In dit continue proces zijn de juiste skils, expertise en aanpak doorslaggevend om aan de wet te blijven voldoen.

sctructure1.png

STRUCTUUR

transparent2.png

TRANSPARANTIE

expert3.png

JURIDISCHE KNOWHOW

director10.png

REGIE

activity7.png

OVERZICHT

tools5.png

HANDIGE TOOLS

hands9.png

BETROKKENHEID

flag6.png

PRIORITEITSTELLING

hoe staat jouw organisatie ervoor?

De praktijk leert dat veel organisaties nog belangrijke aandachtspunten hebben om nu en in de toekomst te voldoen aan de AVG. Doe nu de AVG Stress Test en ontdek wat de belangrijkste aandachtspunten zijn voor jouw organisatie.

AVG is een thema voor elke organisatie. Ben je benieuwd wat de belangrijkste aandachtspunten zijn om nu en in de toekomst te voldoen aan de AVG?  We hebben hier een interessante whitepaper over geschreven.

De weg naar compliancy in 4 fases

insgith.png

inzicht

Een inzicht assessment bestaande uit 162 vragen maakt exact duidelijk wat er nog dient te gebeuren en welke prioriteiten er zijn.

meten1.png

beleid

In nauw overleg met de organisatie worden alle activiteiten belegd, gepland, uitgevoerd en de kwaliteit ervan gevalideerd.

protect2.png

beveiliging

De beveiligingsmaatregelen worden ingericht waarbij de beste mix tussen optimale bescherming en maximale productiviteit wordt bepaald.

report6.png

rapportage

Inzicht en transparantie over dataopslag en -de verwerking ervan wordt weergegeven ion heldere rapportages.

Organisaties die we al hielpen AVG proof te zijn

webinar - avg in de zorg: is alles (echt) goed geregeld?

In dit webinar legt Security Consultant en AVG expert Jeroen Erkelens je uit wat de belangrijkste aandachtspunten zijn voor zorgorganisaties om nu en in de toekomst te voldoen aan de AVG. En - heel praktisch - welke activiteiten (nog) ondernomen dienen te worden. Het webinar vindt plaats op 21 juni om 11uur.

MEer leren over de avg of cyber security?

Onze specialisten schrijven regelmatig interessante artikelen. Hier lees je de meest recente blogs.

AVG COMPLIANCe BEREIKEN?

We begeleiden de organisatie in het complexe traject om GDPR Compliance te bereiken. Na een grondige inventarisatie van alle persoonsgegevens worden onvolkomenheden in kaart gebracht. In begrijpelijke taal worden technische en organisatorische verbeterpunten benoemd. Interesse? Neem via de button rechts contact met ons op voor meer informatie.